Post by mandlandlinriehi on Feb 20, 2022 7:11:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dan the Man: Action Platformer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dan the Man: Action Platformer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać generator kodów wszystko ▞▞▞
▞▞▞ Dan the Man: Action Platformer 2022 version ▞▞▞
Uwaga aplikacja naliczyla mi 275zł bez mojej wiedzy !!! Zgłaszam sprawę policji. Uważaj. Ta aplikacja obciążyła mnie bez mojej wiedzy 275,00 zł, a Google odmawia zwrotu pieniędzy. Zabranie tego na policję
Super fajna łatwa gra. Idealny dla dziecka. kocham to
Na szkieletowej przygodzie pierwszej nie mamy broni i trudno jest jej użyć, aby zdobyć złote trofeum
Gra ma wygląd Mega Man SNES, który naprawdę lubię, a sztuczki na poziomach są naprawdę zabawne.
Dan the Man: Action Platformer Arkada hwv
👍👍👍👍👍.
Za dużo reklam, czasami moja gra nawet tworzy z powodu reklam
Uwielbiam tę grę.... nie lubię usterek po reklamach. Tracisz swoje postępy i musisz zacząć od nowa, żeby znów się zepsuć
Rzadko byłoby więcej gwiazdek, ale kiedyś było dobrze około 2 lata temu nie było wielu reklam, teraz kiedykolwiek zapisz punkt, jest reklama tu i tam, to nie jest zabawne
Dobra gra ukończyłem grę ¡!!!!!!Eeeee
Całkiem spoko gierka, jednak to typowa gra nastawiona na pieniądze. Masa reklam i gdy już się dotrze do zamku, aby po przejściu poziomu trzeba czekać aż 12 godzin!!!! Oczywiście można kupić premię i nie trzeba będzie czekać. Jak ktoś nie zamierza wydawać pięniądze na, premium" i inne płatne rzeczy do nie polecam.
Nawet się nie włącza
Programiści torturują Cię, aby zapłacić opłatę za usunięcie reklam, wymuszając reklamy co pięć sekund.
Bardzo trudna gra Nie lubię Knight.adventure, ponieważ jest.na twardą i liconową przygodę pls spraw, że Barry jest darmowy, ponieważ w trybie przygody potrzebujesz Barry'ego na kilka rund, a ja próbuję zdobyć złoty puchar i pls zrobić w trybie przygody, w którym możesz wybrać swoją postać
Skoro miszkańcy jak klikaji w telefonie wyskakikały 3 gwiazdki a nie 4 albo 5
Nie włącza się ):
Dan the Man: Action Platformer Trò chơi điện tử xkm
Wild Castle TD エンパイアを構築 アーケード itxm
Ta gra jest niesamowita, kiedy po raz pierwszy w nią zagrałem, czułem się, jakbym był w niebie, tak bardzo się uczyłem, a kiedy pokonałem ostatniego bossa, nigdy nie przestałem w nią grać 5/5 gwiazdek dla mnie:)
Fajnie się grało, ale ciągłe reklamy powodują awarię gry przez cały czas.
Gra bardzo fajna bo można robić relacje
mega gra niektóre elementy można kupić niektóre są za darmo, więc dają 3 gwiazdki
EPICKI
Prolog, ale po nim jako własne na ryj samym reklamami przerywanymi okazjonalnie innymi reklamami
Gra szła świetnie, dopóki wszyscy nie zastąpiliście punktów zapisu bezużytecznymi jak diabli reklamami, które po prostu rujnują grę, ale jesteś zbyt nieostrożny, aby to zrozumieć.
Uwielbiam tę grę na początku, ale robi się super dziennik, ponieważ potrzebuje Wi-Fi. Kiedy byłem w Sekretnej Błogosławieństwa, dostałem dodatek, a log nie! Wystarczy zalogować super log haa !!! Więc nie Ricomend to grać w moim jego trashshshhs!!!!!
Pojebana gra śmiać
Gram w tę grę od czasów liceum Uwielbiam tę grę, ale nie lubię czekać na następny poziom, proszę usuń harmonogram z tej gry
Uwielbiam tę grę, ale coś, co mi się nie podoba, czas przygody.
Nie wiem jak i dlaczego, zrobił się jak dawniej, zapytało mnie o i cofnęło z harda do poczat leveli. Tak samo z postaciami, cofnelo wszystko co co, dlatego daję 2 gwiazdki bo gra spoko, ale bez jaj
Ten robot był fajny, ale w tej chwili niezbyt zabawny, tak trudno było mi wrócić do własnego pokoju i chcę być częścią świata i ...
24h na kolejny poziom pogieło było
Zagrałem prolog i uznałem to za bardzo zabawne i wydawało mi się dość hojne, że była tylko jedna reklama na poziom. Dałem mu nawet 4 gwiazdki i gdyby Google Play na to pozwolił, dałbym mu 4,5. Ale potem dotarłem do głównego trybu fabularnego. Do diabła, zrujnowałeś to doświadczenie. Reklama w punkcie kontrolnym? To po prostu głupie. Po tym nawet nie kontynuowałem gry i odinstalowałem grę. Albo twórz reklamy według poziomu zamiast według punktu kontrolnego, albo przestań reklamować grę stworzoną wyłącznie z reklam. 5H czekaj.
Często powtarzać się reklamy z których nie da się wyjść przez co trzeba ponownie włączać grę A to denerwuje bo trzeba powtarzać, nie muszą poziomy
Nieeeeeeeee
Fajna gra, ale reklamy za każdym razem bardzo denerwujące Więc bezużyteczna gra
Popi***olone misje
Głupia, idiotyczna, cholerna ta gra nie da się przejść adwentur bo to jest na czas i wkurza bardzo
Bardzo fajna gra. Łatwy do nauczenia, a historia jest zabawna. Rekomendacja 9/10, tylko dziewiątka, ponieważ uważam, że side-scrollery nie są dla wszystkich.
Dobrze. Nie zrozum mnie źle, uwielbiam tę grę, ale jej potencjał został MASYWNIE ZMARSZCZONY. Przede wszystkim reklamy. Są na każdym poziomie, w każdym przerywniku, w każdym punkcie zapisu. Po prostu całkowicie rujnuje atmosferę gry, gdy jesteś zmuszony oglądać 30-sekundową reklamę Lords Mobile na każdym kroku, a jej usunięcie kosztuje 4,99 GBP. Po drugie dane mobilne. 34 MB w 5 minut. To po prostu żenujące. Napraw swoją grę, Halfbrick. Proszę.
Nie mogę nic powiedzieć, to jedyna gra, która ma tę idealną grafikę i niesamowitą fabułę 👏 BRAVO KOCHAM TO JESTEM Q GAMEREM I UWIELBIAM gry zręcznościowe i jest dokładnie tak, jak powiedziałem KOCHAM TĘ GRĘ
Całkiem niezła gra, ale dużo za dużo reklam, odechciewa sie przez nie grać
Bardzo fajna
Taka gra nie zasługuje na grę z połączeniem internetowym
Grałem w tę grę od premiery, kupiłem certyfikat premium i zgadnij co. WSZYSTKIE MOJE DANE I KONTO ZOSTAŁY USUNIĘTE PO AKTUALIZACJI. Mam nadzieję, że zwrócisz mi mój certyfikat premium, albo będziesz w poważnych problemach prawnych.
Polecam ją mnauem na starym telefonie wszystkich na max lvl polecam i gram 1 raz na nowym ale super gra polecam wam zagrajce, aby zobaczycie że fajna
Dan the Man: Action Platformer Arcade dxj
Byłaby to lepsza gra, gdyby reklamy nie utknęły na czarnym ekranie, na którym można wrócić do gry. Następnie musisz zacząć od początku i mieć nadzieję, że nie spowoduje to ponownego pojawienia się czarnego ekranu, gdy dojdziesz do punktu zapisu.
Gra spoko ale te przymusowe reklamy do koszmar... no i czekanie na kolejny poziom masakra...