Post by mandlandlinriehi on Feb 20, 2022 7:05:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює нескінченні ключі ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds Journey 2022 version ▞▞▞
Angry Birds Journey புதிர் puk
Мені подобається ця гра, але не дуже
Вичерпано нові рівні, і тепер він застряг у збій, оскільки Gaia's Challenege номер 1 є єдиним доступним. Я переміг і просто повернувся на той самий рівень. Написав Rovio і отримав найзагальнішу відповідь, в якій сказав мені підключити свій тривіальний ігровий обліковий запис до Google із усіма моїми особистими підключеними, щоб виправити збій. Як щодо того, щоб Rovio виправляв їхнє погане кодування та виправляв мою гру, а не намагався приєднатися до антиутопії, тобто продажу анонімної інформації.
Гра крута немає претензій Гра як мультяшна 😃
Червоні птахи - абсолютний і абсолютний сміття. Вони вдарять все, крім того, що вам потрібно. Крім того, вони знайдуть спосіб викрутити вас із рівня перемоги, як пташина клітка, яка приземлилася на буквально єдиний шматок дерева, що залишився на всій сцені. Ви можете подолати екстремальний рівень з першої спроби і застрягти на легкому на кілька днів. Це все для того, щоб змусити вас купувати монети та додаткові життя. Я не можу переоцінити нікчемність червоного птаха.
весело, без реклами. Не дуже цікаво, але без реальних претензій
Птахи іноді зазнають невдачі. Просто вкажіть на землю і не можете змінити. Убив все на 17 рівні, але не перейшов на 18 рівень, навіть якщо я закінчив рівень
Як і інші, ця програма отримала б 5 зірок або більше, але вона дає збій до рівня 40 і не буде йти далі... ВИПРАВКУЙТЕ, вона проходить час пізно ввечері. !!!!!
це так цікаво і легко грати, а музика також чудова графіка.
Виконайте всі цілі на рівні, і гра не переходить до наступного. Зрештою, він показує повідомлення, яке не відповідає рівню. У мене є скріншоти.
Після оновлення ця гра більше не приносить задоволення. Ви не отримуєте птахів, які сприяють розгадуванню головоломок. Також те, як головоломки кришаться, не дає вам шансу на перемогу. Я застряг. Так, застряг на одному рівні вже п’ять днів. І я намагаюся більше ніж раз на день. Думаю про видалення.Гра здається більш млявою та невідповідною в порівнянні з оригінальними назвами.
Дуже нудно в порівнянні з попередніми іграми, ігровий процес був надто спрощеним. Загалом дуже пригнічено
Angry Birds Journey معمایی rgm
Платіть, щоб виграти, починаючи з 95 рівня.🙄
Не вірте рейтингу, половина позитивних відгуків виглядає підробкою. Гра викликає розчарування, коли ви досягнете вищих рівнів і чітко спрямовує вас до того, щоб витрачати гроші, щоб спробувати ще раз. Це не цікавий спосіб скоротити час, а тепер просто привід спробувати вичавити з вас кожну копійку.
приголомшлива гра, чудова графіка та маса задоволення.🤠🤩🤩🤠
Приглушена версія оригіналу. Мені не сподобався підручник ранніх рівнів і видалений.
весело, але більше для дітей
Сфальсифікована мураха кожна можливість позбавляти вас грошей кожен день. Інакше це була б чудова гра
Чудова гра у вільний час з 0 рекламою. Найкраще, що у мене було, angry birds.
Відтворюється як сильно розбавлена і невесела версія оригінальної Angry Birds.
Безмозковий. Більшість рівнів мають цілі, які показують вам, куди точно націлити свою пташку, що робить це найбільш бездумною та нудною версією AB, яку я грав досі, і не залишає відчуття виконаного завдання за проходження рівня. Я чекав на сплеск складності, але так і не отримав.
Мех....грав 14 рівнів. Навіть не складно. Я дотримуюся оригіналу, який ніколи не буде першим, доки Rovio продовжує представляти нам це як оновлену інтерпретацію.
загалом подобається. Я сумую за великим чуваком.
поки що насолоджуюсь грою. почекатиме, перш ніж дати додаткові оцінки... ще на початковій стадії.
Я грав один рівень і ненавидів цю гру. Не та сама графіка, традиційні здібності птахів зникли, анімація не така добра, як у минулих іграх. Не хотілося вірити негативним оцінкам, але вони правда.
Це зовсім не схоже на традиційну гру злих птахів. Це занадто легко з невеликими навичками. Дизайн також повернувся назад. Якщо ви шанувальник angry birds 2, то це точно не для вас.
Evil Nun: Horror at School Arkadne igre jez
Гра була веселою до рівня 300. Майже кожен інший рівень слід назвати складним. Видалення через розчарування.
Гра весела, але програма продовжує виходити з ладу, і коли вона перезапускається, ви втрачаєте весь свій прогрес у серії, бонуси тощо. Це може розчарувати. Використання телефону Android.
Гра кульова, але angry birds classic і 2 краще але ставлю 5 зірок
Занадто юнацький. Мені більше подобаються оригінальні птахи.
Потрібне оновлення графіки та анімації, як-от гра angry birds 2.
Angry Birds Journey Slagalice sbuv
Оновлення 28.06.21: я вважаю, що гра пов’язана з тим, що я працював добре. Я дійшов до того моменту, коли у мене було понад 5 тис. монет, підтримуючи серію перемог, щоб отримати максимальні привілеї та завершити всі завдання достроково. Сьогодні, коли я ввійшов у систему, вся моя інформація зникла і не повернеться під час синхронізації з Google. Я повинен почати з початку як новий гравець
Іноді дуже повільно завантажується або переміщається між рівнями. Довгий час застряг на тому ж рівні і повинен платити, щоб продовжувати грати.
дарувати необмежену кількість сердець – погана ідея! вам слід обмежити гру. також це просто гра-вбивця, і вона не повинна бути в іграх категорії головоломок! дизайн меню жахливий, ви не можете переглянути завершені рівні, що вказує на те, що ви повинні ПРОСТО очистити рівні та витрачати свій час даремно!
Це нормально, але порушує закони фізики, втратив відлік кількості птахів, які перекидаються та приземляються на неполаману скелю
Я пройшов 2 рівні, щоб жовті коробки не отримували нічого, продовжуйте бити по коробці нічого в цій грі Коди!!
Angry Birds Journey — досить хороші ігри, геймплей простий, грати вперше, приголомшливий і цікавий. 😉👍🏻
це гарна гра нагадує мені дитинство
Чудова гра, дуже гарна, гарна атмосфера на задньому плані, дуже весела та приголомшлива. Грати дуже розслаблююче
Чудова гра, однак, позбавтеся від тактильного зворотного зв’язку або дайте нам можливість його вимкнути! Беззвучний режим, DND, гучність і все було налаштовано, і він все одно вібрує незважаючи ні на що. Без проблем підвищиться до 5 зірок, якщо це коли-небудь буде виправлено.
Весела гра з можливістю отримати підвищення...👍
Гра «Добре» в туалеті. На момент підказки в грі (близько 20 хвилин гри) я ще не впевнений, що думати. Схоже, орієнтована на молодшу аудиторію, я був великим шанувальником цих програм з моменту запуску, але, чесно кажучи, гра поки що не виглядає такою багатообіцяючою. Оновлюсь, якщо зможу отримати ще годину гри 👍
З чого почати? Здається, птахам завжди вдається знайти спосіб залишитися в живих, застрягаючи під чимось або поверх чогось. Коли ви прогресуєте та отримуєте бонуси, перемагаючи рівні, гра досить часто зависає. Але тільки при переході на наступний рівень, тому вам доведеться перезапустити гру. Що забирає всі ваші бонуси. Дизайн рівнів повторюється. Гра налаштована проти вас усіма неправильними способами. З огляду на всі проблеми цієї гри, якщо ви не витрачаєте гроші, ви не отримаєте авансу.
не впевнений, яка мета, але так, це весело
Марна гра, я перестав завантажуватися в телефоні, не завантажую
Хотілося б, щоб у них було більше рівнів, ви зробили все зараз
Немає української, занадто легко і казуально
Нові анімації незграбні. Любили старі (з Angry Birds Space і Rio)
Я насолоджувався цим, поки він не перестав працювати через пару днів після оновлення.
Весела та розважальна гра для малюків!
Angry Birds Journey Łamigłówki nui
Це весело, але через деякий час ви захочете пограти з оригінальними Angry Birds, але з цими Birds Powers.