Post by mandlandlinriehi on Feb 20, 2022 6:56:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Big Hunter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Big Hunter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Cheat code nelimitat toate ▞▞▞
▞▞▞ Big Hunter 2022 version ▞▞▞
What The Hen: 1on1 summoner game Strategi yzmm
foarte rau. îmi opri butonul înapoi să apară pentru ieșire. Nu am reusit sa ies din joc!!!! Serios. va rog sa nu-l instalati! Vă Avertizez, pentru că am suferit-o.
Îmi place dar este un pic cam greu că sa nu mai zic că toate acele arme sunt foarte scumpe 😷😷😷😷😷😷
Futemas in el de joc
Un joc grozav, băieți, ar trebui să-l jucați doar un lucru. Aș spune că armele sunt puțin prea multe, știți ce vreau să spun, și asta e singura problemă pe care cred că există, dar în afară de asta, totul este GO JUCA-L!!!!!! 👌👌👌✌️
Sugeti pula muistilor
acest joc este bun, dar odată ce ai terminat jocul se termină 😵😵😀😠😠~_~
Chiar nu încerc să fac din asta o recenzie de ură, dar jocul Woolly Rhino este atât de cu adevărat îngrozitor. Este stricat, frustrant și este singurul motiv pentru care scriu chiar și această recenzie. Coarnul blochează mult prea mult din corpul său. Și poate închide distanța mult prea repede, chiar și în timp ce atacă! În plus, se poate încărca prea repede. Uneori o va face atât de repede încât nici măcar nu poți reacționa și doar te face să vrei să dezinstalezi. Pentru cât merită, acesta este un joc bun. Dar la naiba cu Rinocerul ăla.
Poate că sunt doar prost, dar acest joc este același lucru iar și iar, cu excepția faptului că este foarte dificil, așa că nu poți să o faci cu adevărat.
Vă rugăm să opriți cu reclame
Controale foarte slabe. Este aproape imposibil de învins la niveluri superioare.
totul este doar despre norocul tău, nimic despre cât de bine ai jucat, chiar dacă nu ai greșit în joc, poți pierde și din cauza furiei animalelor fără motiv și pur și simplu fug în fața ta și chiar și tu deja faceți un pas înapoi, tot puteți fi lovit de animal. Cel mai prost joc vreodată.
Mecanicii colților sunt absolut gunoi. Animalele se ridică pe picioarele din spate și regret că mi-am pierdut timpul cu acest joc
Plătește de obicei pentru a câștiga. Cumva, nu am acces la tastele de navigare, pentru Android în Poco F1 în timp ce joc jocul
Este un joc distractiv. Mi-au plăcut diferitele arme pe care le ai la dispoziție, dar devin costisitoare și mecanica animalelor este destul de bine făcută, dar nimic prea complex.
Este minunat dacă ești un vânător bun. Vă rugăm să faceți ca banii să fie câștigați mai bine
Caută imn exatlon
Misto dar atunci cand invingi un mamut in ziua urmatoare sa aiba un alt skin sau poate si armura, iar persoana sa aiba armura de asemenea
Plictisitor și repetitiv. Grafica este ok, dar nu este nimic în acel joc.
Un joc general grozav, dar hitbox-urile pentru colți sunt mult prea mari pentru designul propriu-zis din joc.
Big Hunter Action phkq
Stilul grafic cool, controale foarte simple... Super repetitive... Ziua 1 vânează un mamut. Ziua 2 un mamut cu mai multă sănătate Ziua 3 un alt mamut cu și mai multă sănătate... Există modificări ușoare ale jocului pe parcurs... A avut/are mult potențial
Îmi place acest joc, dar devine cam întârziat după ce am jucat prima etapă timp de 1 oră și jumătate, adică sunt doar nivelul 27, dar acel timp ar fi putut fi petrecut diferit.
E fain
Eu cred ca este un joc bun
Joc bun, dar aștept o nouă actualizare, așa că vă rog să adăugați un animal nou, cum ar fi dragon, gorilă gigant, anaconda, monstru cu un ochi ciclop.
pasărea terorii este mult prea OP. Hitbox-urile pe care le oferă jucătorilor sunt uriașe, iar mecanicul de urmărire este spart până unde, dacă te urmărește pe tot parcursul, ești automat mort
Big Hunter ایکشن vpnm
Boomerangul se anulează dacă este târât prea departe. Face bumerangul fără valoare. Se anulează în continuare. Pasărea terorii este BS. Mult prea greu pentru a lovi și pur și simplu mă doboară. Am terminat ziua 100 a mamutului și rinocerului, dar pasărea terorii este ridicolă.
Este un joc foarte distractiv
Este un joc super super super misto
Ammaizing
Totul este uimitor, cu excepția faptului că ai o cantitate limitată de arme și este aproape imposibil să lovești capul unui mamut din cauza colților lui!
Astăzi toate progresele mele au revenit la 0 fără motiv.
Joc simplu foarte distractiv, exact ceea ce căutam!
lol încă sunt âncepător darrrr e blanao jocul !
Big Hunter Akcija yfyw
IMI BAG PULA IN EL DE JOC NU POT SA TREC DE NIVELUL 5 MA PIS PA EL DE JOC MORTII SI RANITII MATI
Bun joc, dar reclamele sunt prea des. La fel ca toate celelalte jocuri de pe piață
Big Hunter Akcija zptn
Progresia este prea lentă.
Prost optimizat, rulează pe 6gb ASUS max pro și totuși, când ajunge la nivelul 50, jocul începe să întârzie, aruncă o mulțime de sulițe sau animalele înnebunesc, începe să se bâlbâie, jocul nu este atât de greu, pur și simplu nu funcționează așa cum ar trebui. Plus că mamuții devin atât de mari după 60 sau așa de nivel încât nici măcar nu le poți vedea vârful capului, cum ar trebui să atingi punctele slabe când nici măcar nu le poți vedea?
Rahat
De ce nu putem lua arme mai periculoase
blanao
Este destul de șmecher frate jocul acesta vânătoare mamut simulare 3d
uşor
3 stele pentru că nu poți ucide inamicii caniball și îmi place când ai o piele nouă de personaj
Nu funcționează, se blochează pe ecranul de deschidere. De ce are nevoie de rețea? Dezinstalat