Post by mandlandlinriehi on Feb 20, 2022 6:50:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Battle Disc ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Battle Disc IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sukčiavimas padidina pinigus ▞▞▞
▞▞▞ Battle Disc 2022 version ▞▞▞
Tai paprasta, linksma ir vis dar yra pakankamai iššūkis, kad jus domintų.
Pirmąsias 30 sekundžių buvo 2 skelbimai, todėl ištryniau. Suprantu, kad tai nemokama, bet jei norite, kad pabandyčiau, atleiskite skelbimus per pirmąsias 5 žaidimo minutes
Žaidimas yra gražus, valdikliai yra gerai, tačiau nuolatinis skelbimų skaičius yra 3 žvaigždučių priežastis. KIEKVIENA. VIENIS. LAIKAS! 😑
Žaidimas geras, bet ir labai sunkus. Kartais pasiduodu ir jį pašalinu, kad būtų šiek tiek lengviau.
Įveikti lygį, reklama. Nori ką nors nusipirkti, skelbimas. Gaukite premijų dėžutę, skelbimą. Pradėkite žaidimą, skelbimas. Galimybė žiūrėti skelbimą dėl priedų ir jūs sakote ne, skelbimas. Daugiau priverstinio skelbimo laiko nei tikrasis atkūrimo laikas.
Lengviau, nei rodo skelbimas. Tikėjosi iššūkio... Nesulaukiau. "Meh" žaidimas. Nieko blogo, tiesiog nesužavėjo.
Tai smagu, sudėtinga ir pan., tačiau kartais misijų neįmanoma įvykdyti, nes jos priklauso nuo dalykų, kurie jums duoti kitame lygyje, o ne jums. Ir dabar du kartus maždaug 150 lygyje nutiko taip, kad žaidimas trikdo, todėl žaidimas tampa neįmanomas. Dabar man reikėjo jį ištrinti du kartus, ištrinant visą pažangą.
Žaidimas tikrai įdomus, bet TAIP vėluojantis. Žinau, kad tai ne mano telefonas, nes naudoju S10 ir kartais žaidimo negalima žaisti dėl vėlavimo. Nors tikrai smagus žaidimas.
Kietai!!! Jame nėra tiek daug skelbimų, ir tai yra TOKS GERAS ŽAIDIMAS. Tai labai užimta ir sudėtinga, todėl... ...5 ŽVAIGŽDŽĖS
Per daug skelbimų net po to, kai įveikėte pirmąjį lygį, tiesiog pasirodo skelbimai ir tai erzina, o jums tikrai reikia dirbti su skelbimais, nes žmonės tiesiog nori žaisti, o jūs tiesiog būkite panašūs. „O taip, įdėkime daug skelbimų, kad suerzintume žmogų“.
Battle Disc ማስመሰል ebot
Nesirūpinkite, kad skelbimai atneša daiktų ar gyvybių, bet sumos tarp jų yra beprotiškos. Žaidimas yra nuostabus, tačiau daug skelbimų
Labai smagus žaidimas, jis tikrai tinka, kai nuobodu ir neturi ką veikti, todėl manau, kad tai tikrai programa, kurią turėtumėte gauti
Gerai, žaidimas sukelia priklausomybę, bet po vieno turo tenka žiūrėti keletą 30 sekundžių trukmės reklamų, kurios neišnyksta net išjungus internetą, aš nežaidžiu daugiau nei vieno lygio. Iškart ištrinta...
Tai epinis žaidimas
Tai nėra daug blogų žaidimų, animacija yra gera, o lygis yra sudėtingesnis.
Žaidimas atrodo įdomus, bet niekada nežaidžiau žaidimo su tiek daug skelbimų. Atrodė, kad tai buvo 3 minutės reklamos už kiekvieną žaidimo minutę.
Geras žaidimas, bet skelbimai yra tinkami kiekviename 1 etape skelbimas jei miršta skelbimas kiekvienas grobimo dėžutė paklausti, ar norite žiūrėti skelbimą, kad jį atidaryčiau, bet kai skelbimas baigėsi, ekranas išbalo ir turėjau paleisti žaidimą iš naujo ir vis tiek negavau atlygio, pabandžiau dar kartą ir tas pats atsitikdavo kaskart ir kartais klausia, ar noriu žiūrėti skelbimą, kad gaučiau naują areną, taip pat galite žiūrėti skelbimą, kad atgaivintumėte.
per daug skelbimų, man labai patinka žaidimas. būčiau skyręs 5 žvaigždutes už pjesę, bet skelbimai prasčiausi. jie net pasirodo žaidžiant.
geras žaidimas, patinka tai, kaip jis žaidžiamas yra paprastas, bet tuo pat metu įdomus
Nelabai
Šis žaidimas yra gana šaunus. Aš paprastai nerašau atsiliepimų, bet šis žaidimas yra tikrai įdomus todėl nusprendžiau parašyti vieną, bet neilgai. Taigi noriu pasakyti tiems, kurie padarė gerą darbą, nes šis žaidimas yra toks įdomus ir toks Manau, kad tai geras žaidimas visoms 5 žvaigždutėms!!Šis žaidimas yra geras, nes jame nereikia daug pridėti, kaip turi kiti žaidimai. tai yra vienas geriausių žaidimų, kuriuos kada nors žaidžiau, kaip ir mano geriausių žaidimų dešimtuke, galbūt net penkiose geriausiose programose. Žiūrėkite, aš sakau tik tai, kad tai yra gera idėja, kas ją sugalvojo, pasirašė Jakiah Dennis.
Nuostabi programėlė! Kadrų dažnis yra kažkas. Tai kaip Beyblade. Bet geriau! Nėra afence fam. Bet aš manau, kad tai nuostabus žaidimas. Geriausias žaidimas, kurį turiu.
Tiek daug skelbimų! Aš to nebegaliu. Daugiau laiko praleidžiu žiūrėdamas reklamas nei žaisdamas. Be to, jie reklamuoja skelbimus ekrane. Visko per daug. Ramybė, aš išėjau.
Rikošeto mechanika ir bendroji fizika yra niūrios.Mėgstu žaidimą, bet nekenčiu to, kad EVER LEVEL turi f****** reklamą PLEASE STOP
puikus žaidimas, tai labai smagu, kai bandai lentą ir bandai praleisti laiką greičiau!!!!!
Jei daug skelbimų, tai per daug, bet visa kita patiriu gerai, todėl 3 žvaigždučių apžvalga!Galiu lažintis, kad tai patinka daugeliui kitų žmonių, todėl mėgaukitės tuo, bet man nepatinka visi šie skelbimai!!!
Žaidimas yra įdomus, tačiau jame yra kasdieninis „misijos“ tikslas, kuris užstringa ties „pataikyti 5 bombas 2 lygiuose“. Tai tiesiog neveikia. Atrodo, kad tai turėtų būti lengva programavimo pataisa, todėl kūrėjas apie tai nežino arba jam nerūpi.
Per daug skelbimų. Daugiau laiko praleidžiu žiūrėdamas reklamas nei žaisdamas.
Haha
MCBox — skins for minecraft Entertainment akhh
šis žaidimas yra įdomus ir įtraukiantis. Tačiau įvertinsiu 5 žvaigždutėmis, jei kūrėjas pridės kelių žaidėjų režimą. Leisti žaisti su draugais ir kitu žaidėju. Pridėkite funkciją „Pridėti draugą“.
Puiki programėlė. Labai priklausomybę sukelia ne tiek daug priedų, ypač nemokamam žaidimui.
Battle Disc ማስመሰል ebot
Battle Disc ማስመሰል ebot
Battle Disc ማስመሰል ebot
Geriausias žaidimas kada nors! Man patinka grafika, nieko blogo. Sakau, kad šis žaidimas skirtas tada, kai kelionėje jums nuobodu. Neabejotinai
Neatsisiųskite šio žaidimo yra geras, bet jie, protingi žmonės, nusprendė talpinti skelbimus kas 6–10 žaidimo sekundžių ir nėra galimybės ką nors nusipirkti, kad būtų pašalinta, taigi, jis turi eiti, tai nėra taip gerai. taip pat kodėl jie negali paskelbti pašalinimų skaičiaus ir galbūt greičiausio visų laikų pašalinimo šlovės muziejaus. tai patektų į dešimtuką. sugadinai neblogą žaidimą. idiotai. ei, kaip čia miniatiūrose, jūs, debilai, nerodykite fragmentų iš skelbimų, kuriuos įkišate mums į gerklę. idiotai
Šis žaidimas būtų puikus, jei galėtumėte žaisti su draugais. Skelbimų yra daug, bet radau būdą, kaip juos apeiti. Išskyrus tai, įdomus žaidimas.
Įdomus žaidimas, bet per daug skelbimų. Reklamose praleidžiu daugiau laiko nei žaidime. Neverta stengtis su tuo taikstytis.
Smagu, bet.....manau tai bs, kad priešininkui yra du žaidėjai, kai aš turiu tik vieną žaidėją.
Šis žaidimas yra smagus, tai labai juokinga, kai tu pralaimi, o tavo žaidėjas gyvas, bet kai tavo komandos draugas pralaimi, jis miršta🤣 Aš žaidžiu šį žaidimą savo mamos telefone, todėl kai turėsiu laiko, pažaisiu šį žaidimą.
10 sekundžių žaidimo 15 sekundžių papildymų. Neblogas santykis
Šį žaidimą žaisti smagu, bet norėčiau pateikti keletą pasiūlymų, kurie pavers jį itin smagiu 1. Po kiekvieno lygio pašalinkite šiuos nepageidaujamus skelbimus. Arba bent jau suteikite kokią nors aukščiausios kokybės funkciją, kad galėtumėte iš jų išeiti. 2. Turėtumėte atlikti keletą sudėtingų ir skirtingų raundų, o ne kartoti tuos pačius lygius ir tiesiog padidinti greitį. 3. Turėtumėte suteikti internetinio mūšio funkciją. Bus labai smagu. 4. Taip pat turėtumėte suteikti galimybę žaisti su mūsų draugais, pakviesdami juos per nuorodas.
Labai smagus žaidimas, nesmagu žaisti. Galbūt užuot bandę pridėti 5 sekundes per kiekvieną žaidimą (kuris iš tikrųjų niekada nėra 5 sekundės, nes žmonės, kurie prideda, yra niūrūs ir naudoja kuo daugiau gudrybių, kad priverstų jus tai žiūrėti), atlikite visas 30 sekundžių pridėjimą kas 5 žaidimus arba kažkas. Visiškai sugadina patirtį, todėl tai, kas galėtų būti gražus ir nušlifuotas žaidimas, jaustųsi labai pigus ir kaip pinigų griebimas.